Petits Pains au Chocolat

Petits Pains au Chocolat
Petits Pains au Chocolat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 245 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ou, ciocolată cu lapte, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Petits Pains Au Chocolat, Petits Pains au Chocolat, și Petits Pain Au Chocolat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Periați partea superioară a fiecărui pătrat de foietaj cu glazură de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
OuăOuă
3
Așezați 1 bucată de ciocolată pe marginea a 1 pătrat de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
4
Rulați aluatul strâns, închizând ciocolata. Repetați cu restul de patiserie și ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
AluatAluat
RolaRola
5
Așezați rulourile de patiserie pe foaia de copt, cu cusătura în jos. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți produsele de patiserie cu folie de plastic și dați-le la frigider. Acoperiți și refrigerați glazura de ou rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Ungeți blaturile rulourilor de patiserie cu glazura de ou rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
OuăOuă
8
Se presară ușor cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
9
Coaceți până când produsele de patiserie se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista