Petits Pains au Chocolat
Petits Pains au Chocolat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 245 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ou, ciocolată cu lapte, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Petits Pains Au Chocolat, Petits Pains au Chocolat, și Petits Pain Au Chocolat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Periați partea superioară a fiecărui pătrat de foietaj cu glazură de ou.
Așezați 1 bucată de ciocolată pe marginea a 1 pătrat de patiserie.
Rulați aluatul strâns, închizând ciocolata. Repetați cu restul de patiserie și ciocolată.
Așezați rulourile de patiserie pe foaia de copt, cu cusătura în jos. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți produsele de patiserie cu folie de plastic și dați-le la frigider. Acoperiți și refrigerați glazura de ou rămasă.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ungeți blaturile rulourilor de patiserie cu glazura de ou rămasă.
Se presară ușor cu zahăr.
Coaceți până când produsele de patiserie se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.