Petits Fours
Petits Fours ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 2 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 42 și costă 33 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, coloranți de coloranți alimentari, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Petits Fours, Petits Fours, și Caise Petits Fours pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați cuburile de tort de lire într-un singur strat pe o foaie de copt. Congelați până la ferm, 4 ore sau peste noapte.
În partea superioară a unui cazan dublu, dizolvați gelatina în 2/3 căni de apă rece.
Adăugați albusul de ou și siropul de porumb.
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți până se amestecă bine și nu prea gros. Când amestecul ajunge la 110 grade F. (cald la atingere) împărțiți glazura între mai multe boluri și adăugați colorantul alimentar preferat în fiecare bol.
Tapetați foaia de copt cu hârtie cerată. Cu 2 frigarui pentru fiecare culoare, dunk cuburi de tort în glazură colorate și se acoperă complet.
Așezați pe hârtie cerată pentru a se usca. Faceți acest lucru pentru cuburile rămase. Când este complet uscat, așezați o picătură de colorant alimentar pe fiecare cub și presărați cu aur comestibil pentru design.