Petits Fours

Petits Fours
Petits Fours ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 2 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 42 și costă 33 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, coloranți de coloranți alimentari, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Petits Fours, Petits Fours, și Caise Petits Fours pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați cuburile de tort de lire într-un singur strat pe o foaie de copt. Congelați până la ferm, 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
În partea superioară a unui cazan dublu, dizolvați gelatina în 2/3 căni de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
3
Adăugați albusul de ou și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
4
Măturică.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți până se amestecă bine și nu prea gros. Când amestecul ajunge la 110 grade F. (cald la atingere) împărțiți glazura între mai multe boluri și adăugați colorantul alimentar preferat în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se amestecă bine.
7
Tapetați foaia de copt cu hârtie cerată. Cu 2 frigarui pentru fiecare culoare, dunk cuburi de tort în glazură colorate și se acoperă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Așezați pe hârtie cerată pentru a se usca. Faceți acest lucru pentru cuburile rămase. Când este complet uscat, așezați o picătură de colorant alimentar pe fiecare cub și presărați cu aur comestibil pentru design.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Aur ComestibilAur Comestibil
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții42
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista