Petits Bonhommes

Petits Bonhommes
Petits Bonhommes ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, zahăr pudră, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Petits Fours, Petits Beurres, și Petits Farcis pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
2
Tăiați aluatul în 10 bucăți de dimensiuni uniforme (aproximativ 3 uncii fiecare) și rotiți fiecare într-o bilă. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați-i să se odihnească aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Tapetați 2 foi de copt cu covorașe antiaderente sau hârtie pergament. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Asigurați-vă că figurile dvs. sunt foarte distincte; altfel forma se va pierde în cuptor pe măsură ce pâinea crește. Folosiți foarte puțină sau deloc făină pe suprafața de lucru. Ai nevoie ca aluatul să se lipească ușor de blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Rulați fiecare bilă într-un buștean lung de aproximativ 6 inci. Pentru a forma capul, aproximativ 1 până la 1 1/2 inci de la un capăt, apăsați în jos cu marginea mâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Rotiți mâna înainte și înapoi. Se va forma un gât și capul deasupra acestuia. Conică corpul astfel încât să fie mai lat la umeri și mai îngust spre picioare. Bateți corpul în jos pentru a-l aplatiza. Cu un cuțit ascuțit sau cu foarfece ascuțite, faceți o singură tăietură pentru a forma picioarele și trageți-le în afară. (Scufundarea lamelor în apă îi ajută să taie mai curat.) Faceți 2 tăieturi diagonale începând de la aproximativ talie și înclinând în și până sub umeri. Trageți brațele afară. După aceea, puteți juca, probabil făcând o pălărie sau o toba de eșapament din resturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Transferați pâinea pe foile de copt, acoperiți cu prosoape de bucătărie și lăsați-le să crească aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile cu 1 linguriță de apă. Cu o perie de patiserie, periați pâinea cu spălarea ouălor. Apăsați ferm stafidele sau alte decorațiuni în pâine pentru a face ochi, nasuri, nasturi și alte detalii, după cum vă solicită imaginația.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Coaceți pâinea timp de aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lasă-le să se răcească pe un raft.
8
Puteți lăsa pâinea lucioasă din glazura de gălbenuș de ou sau le puteți da o glazură de zahăr. Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră cu suficientă apă pentru a face o pastă periată, aproximativ 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Ungeți glazura peste pâine cât sunt încă calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Serviți-le în aceeași zi în care le coaceți.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
De la suvenirurile lui Hubert Keller: povești și rețete din viața mea DE Hubert Keller, 8012 Editura Andrews McMeel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista