Petite portocaliu și cremă Scones
Petite Orange și cremă Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 198 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Petite portocaliu și cremă Scones, Petite Vanillan și biscuiți portocalii, și Micuta Lentila Scones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. Într-un castron mare, se amestecă făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Tăiați în unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul arată ca niște firimituri grosiere. Se amestecă 1/2 cană din chipsurile de copt, coaja de portocală, oul și jumătate și jumătate până se formează aluatul moale.
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul aproximativ 5 secunde sau până când aluatul este neted. Împărțiți aluatul în jumătate. Bateți fiecare jumătate într-o rundă, groasă de 1/2 inch.
Tăiați fiecare rundă în 8 pene.
Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați pene la o distanță de 1 inch.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire; se răcește 10 minute.
Așezați restul de 1/2 cană de chipsuri de copt într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigiliu. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut; apăsați punga până când chipsurile sunt netede.
Tăiați colțul mic al sacului; strângeți pentru a stropi chipsurile topite peste scones.
Se servește cald sau răcit.