Petarde și Gnocchi cu un șalotă prăjită și sos de brânză

Petarde și Gnocchi cu un șalotă prăjită și sos de brânză
Petarde și Gnocchi cu o eșalotă prăjită și sos de brânză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.16 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 1104 calorii, 44G de proteine, și 84G de grăsime. Dacă aveți lapte, gnocchi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți prăjiți cu sos de șampanie-șalotă, Cannelloni Umpluți Cu Dovlecei Cu Sos De Șalotă Prăjită, și Rulouri de ton cu sos de șalotă prăjită-Wasabi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aruncați șalota feliată cu ulei de măsline într-o oală grea sau cuptor olandez până când este bine acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Aranjați cârnații deasupra amestecului de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cârnații nu mai sunt roz în centru, transformând cârnații ocazional să se rumenească uniform, 25 până la 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați cârnații într-un platou; acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Topiți untul în oala folosită pentru a găti cârnații la foc mediu. Se amestecă laptele și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se amestecă treptat aproximativ 3/4 din amestecul de brânză italiană până se topește; rezervați brânza rămasă pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Scoateți sosul de brânză de pe foc, amestecând ocazional pentru a menține sosul neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti gnocchiul la fiert pana pluteste in varf, aproximativ 3 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Serviți cârnați și gnocchi acoperiți cu sos de brânză și presărați brânză rezervată și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
GnocchiGnocchi
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Arome de cireșe și violete, arome persistente și rotunjite de condimente și ciuperci. Structură excelentă cu finețe elegantă.Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista