Petarde și Gnocchi cu un șalotă prăjită și sos de brânză
Petarde și Gnocchi cu o eșalotă prăjită și sos de brânză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.16 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 1104 calorii, 44G de proteine, și 84G de grăsime. Dacă aveți lapte, gnocchi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți prăjiți cu sos de șampanie-șalotă, Cannelloni Umpluți Cu Dovlecei Cu Sos De Șalotă Prăjită, și Rulouri de ton cu sos de șalotă prăjită-Wasabi.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Aruncați șalota feliată cu ulei de măsline într-o oală grea sau cuptor olandez până când este bine acoperită.
Aranjați cârnații deasupra amestecului de șalotă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cârnații nu mai sunt roz în centru, transformând cârnații ocazional să se rumenească uniform, 25 până la 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).
Transferați cârnații într-un platou; acoperiți și puneți deoparte.
Topiți untul în oala folosită pentru a găti cârnații la foc mediu. Se amestecă laptele și se aduce la foc mic.
Se amestecă treptat aproximativ 3/4 din amestecul de brânză italiană până se topește; rezervați brânza rămasă pentru topping.
Scoateți sosul de brânză de pe foc, amestecând ocazional pentru a menține sosul neted.
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti gnocchiul la fiert pana pluteste in varf, aproximativ 3 minute; scurgere.
Serviți cârnați și gnocchi acoperiți cu sos de brânză și presărați brânză rezervată și busuioc.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Arome de cireșe și violete, arome persistente și rotunjite de condimente și ciuperci. Structură excelentă cu finețe elegantă.Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.