Petarde & fasole într-o tigaie
Bangers & fasole într-o tigaie este un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 428 calorii, 18g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 64 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână bețișoare de țelină, muștar dijon, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Bonfire petarde & fasole, Petarde vegane și piure cu conținut scăzut de carbohidrați! (Petarde & Mash ) , și Fasole Verde Prăjită La Tigaie.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mare într-o tigaie largă de mică adâncime, care are un capac.
Puneți cârnații tăiați în tigaie și sfârâie timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când se rumenesc pe toate părțile.
Fă legumele și fasolea. Aruncați ceapa, morcovii și țelina (nu frunzele) și gătiți timp de 5 minute până când ceapa arată transparentă. Sfat în fasole, dați o agitare bună, apoi turnați în stoc și aduceți la fierbere, amestecând. Acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute până când morcovii sunt fragede.
Termină vasul. Se amestecă muștarul și pătrunjelul cu orice frunze de țelină tocate, apoi se condimentează după gust cu sare și piper. (Bangers și fasole pot fi acum congelate întregi sau ca porții unice timp de până la două luni.)
Se servește fierbinte, cu bucăți de pâine crustă pentru a curăța sosul.