Pesto în stil Mexican cu orez sau paste din cereale integrale
Pesto în stil Mexican cu orez sau Pastan cu cereale integrale este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 725 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, coaja dintr-o bucată de brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este minunat. Încercați Pesto în stil thailandez cu paste de orez, Paste din cereale integrale cu Pesto de fistic, și Salată De Paste În Stil Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți deoparte sau pregătiți stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
2
Char și blister ardei chile prin plasarea peste un arzător, o flacără deschisă sau sub un broiler, și de cotitură până la negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
3
Așezați ardeii carbonizați într-un castron mic și acoperiți până se răcește suficient pentru a se descurca. Curățați și însămânțați ardeii și adăugați-i într-un robot de bucătărie. Între timp, prăjiți ușor nucile și adăugați-le în vasul procesorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
4
Adăugați coriandru, verdeață picantă, maghiran, usturoi, chimen, suc de lămâie, un strop de bulion, sare și piper, apoi turnați aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin și pulsați procesorul pentru a forma sosul pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Suc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz
Maghiran
Usturoi
Verzii
Piper
Chimen
Stoc
Sare
5
Așezați într-un recipient, acoperiți și păstrați-l la frigider pentru o masă înainte.
6
Pentru a servi, așezați pesto-ul în fundul unui castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Încălziți o oală mare cu apă la fiert pentru paste, sareți apa și gătiți pastele la al dente. Chiar înainte de scurgere, adăugați o oală de apă de gătit cu amidon în pesto, scurgeți pastele și adăugați pastele fierbinți în vasul de servire și aruncați 1 până la 2 minute, serviți imediat cu Manchego ras deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
Paste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Așezați coaja de brânză, pachetul de ierburi, ceapa, țelina, morcovii, coaja de lămâie, frunzele de dafin, bulionul de pui și apa într-o oală și aduceți-o într-o bulă, apoi reduceți focul la foc mic. Fierbeți cel puțin 1 oră, apoi îndepărtați coaja, pachetul de plante și legumele cu o lingură sau o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Frunze De Dafin
Coaja De Lamaie
Legume
Morcov
țelină
Brânză
Ceapă
Apă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Sita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura