Pesto Veggie stive ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 524 calorii, 15g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, brânză romano, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Stive Ușoare De Legume Prăjite La Cuptor, Stive de legume enchilada cu sos Tomatillo prăjit, și Tortillan de porumb și stive de legume cu coulis de ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați primele cinci ingrediente într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la amestec. În timpul procesării, adăugați treptat 1/2 cană de ulei într-un flux constant până când este combinat. Puneți pesto deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Așezați făina, ouăle și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime. Înmuiați vinetele în făină, apoi în ouă, apoi rulați în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Scurtare Naturală
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare; prăjiți vinetele în loturi timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Așezați patru felii de vinete pe o foaie de copt ung. Topiți fiecare cu o felie de roșii, 1 lingură de brânză, 2 lingurițe pesto și vinete rămase. (Acoperiți și refrigerați pesto rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn
6
Coaceți la 350 de minute timp de 5-8 minute sau până la încălzire.