Pesto Poblano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Poblano Pesto. Această rețetă face 4 porții cu 304 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți parmezan, ardei poblano, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pesto Poblano, Vincent Price Sopa Poblano-Supă De Chile Poblano, și Cina In Seara Asta: Crema De Chile Poblano (Prăjită Chile Poblano Supa) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Char ardeii poblano deasupra unui arzător cu gaz, pe un grătar sau sub broiler) până când toate părțile sunt înnegrite.
Așezați într-un castron acoperit strâns cu folie de plastic, permițând aburului să ajute la slăbirea pielii. Cu degetele sau cu o lingură, răzuiți și aruncați pielea înnegrită, apoi îndepărtați semințele și miezul. Tăiați gros poblanos și puneți-l într-un mini robot de bucătărie.
Adăugați parmezanul, coriandrul, usturoiul, pudra de chili și uleiul și procesați până se combină bine, dar nu complet neted. Gustați și condimentați cu sare.;