Pesto Picant De Coriandru
Pesto picant de Cilantro ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă servește 4. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 298 calorii, 2G de proteine, și 32g de grăsime. 17 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți migdale, fulgi de piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pesto Picant De Coriandru, Pesto Picant De Migdale Cilantro-Marconan, și Pesto Cilantro Și Sos De Iaurt Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți migdalele în tigaie mică la foc mediu-mic până se rumenesc ușor, 5 până la 7 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mic. Gatiti cateii de usturoi in uleiul incins pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei; se toacă.
Pulsați migdalele, usturoiul și coriandrul împreună într-un robot de bucătărie până când sunt tocate aproximativ. Treceți încet 1/2 cană de ulei de măsline în amestec, cu procesorul alimentar care funcționează continuu.
Adăugați sucul de lămâie, ardeiul roșu, sarea și piperul și continuați procesarea până la neted.