Pesto, măsline și Torta cu brânză de capră prăjită

Pesto, măsline și Torta de brânză de capră prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 384 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pesto de busuioc, ardei prăjiți îmbuteliați, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până biscuiti ai putea urma acest curs principal cu Faimoasa plăcintă cu dovleac a lui Libby ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză de capră, ardei roșu prăjit și brânză Kalamatan Olive Mac N, Paste Pesto cu ardei roșu prăjit cu brânză de capră, și Sandviș Pesto cu brânză de capră la grătar și ardei roșu prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți pesto într-o sită mică cu ochiuri fine așezată peste un castron 15 minute, apoi aruncați excesul de ulei.
Ungeți ușor tigaia cu ulei și tapetați cu o foaie de folie de plastic suficient de mare pentru a permite o surplombare generoasă pe toate cele 4 părți.
Ștergeți bine ardeii între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de lichid.
Întindeți aproximativ o pătrime (1/2 cană) de brânză uniform pe fundul tăvii de pâine și deasupra cu tot pesto, răspândind uniform. Aruncați 1/2 cană de brânză cu linguri peste pesto și întindeți ușor pentru a acoperi pesto.
Se acoperă cu ardei tocați, întinzându-se uniform. Aruncați încă 1/2 cană de brânză cu linguri peste ardei și întindeți ușor pentru a acoperi ardeii.
Întindeți uniform pasta de măsline deasupra, apoi aruncați brânza rămasă cu linguri peste pasta de măsline, răspândind ușor pentru a acoperi pasta de măsline. Acoperiți tigaia cu o altă foaie de folie de plastic și răciți cel puțin 8 ore.
Îndepărtați folia de plastic din partea superioară a tigaiei și inversați torta pe o farfurie de servire, apoi îndepărtați folia de plastic rămasă.
Lăsați torta să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire.
* Pentru o torta cu aspect mai fin, tigaia cu ulei poate fi căptușită cu hârtie pergament în loc de folie de plastic.
Tăiați 1 bucată lungă de pergament pentru a alinia fundul și capetele, lăsând o consolă de 2 inci, apoi urmăriți și decupați încă 2 bucăți pentru părțile laterale ale tigaiei plus o consolă de 2 inci.* Torta poate fi răcită în tigaie până la 24 de ore.
Lăsați torta să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire.