Pesto Lasagna

Pesto Lasagna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pesto Lasagnan. Această rețetă face 9 porții cu 354 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de parmigiano-reggiano, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 64%. Rețete similare sunt Pesto Lasagna, Pesto și lasagna de mazăre, și Veggie Pesto Lasagna.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați jumătate de ingrediente pesto într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până când sunt combinate uniform, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați ingredientele rămase și procesați până se amestecă uniform, încă aproximativ 1 minut. Gustați și reglați condimentele, după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1
Se încălzește cuptorul la 375 grade F și aranja rack în treimea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Între timp, în mod alternativ, stratificați un pesto de 1/4 cană și 1 foaie de tăiței proaspeți de lasagna într-un vas de copt de 8 x 8 inci, tundând tăiței, după cum este necesar, pentru a se potrivi. Ar trebui să existe aproximativ 10 până la 12 straturi. Topiți lasagna cu brânză și coaceți până la bule în jurul marginilor și brânza este topită, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Lăsați să stea cel puțin 20 de minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșie rubinie intensă. Buchetul său îmbină aromele fructate tipice de Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. Pe palat este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltareacesta merge cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, înălțate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista