Pesto-Garbanzo Dip
Pesto-Garbanzo Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 3 și costă $2.11 pe portie. O porție conține 678 calorii, 14g de proteine, și 50g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână chipsuri de pita, coriandru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Pesto de pui și Garbanzo-6 puncte, Pizza Dip, și Buffalo Pui Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați stratul superior de ulei din sosul pesto preparat.
Procesați fasolea și usturoiul într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Cu procesorul în funcțiune, turnați sosul pesto, uleiul de măsline și sucul de lămâie prin jgheabul alimentar, amestecând bine.
Se transferă în vasul de servire; se amestecă coriandru și sare și piper după gust.
Se servește cu chipsuri de pita și legume asortate.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos Pesto de busuioc DiGiorno.