Pesto De Spanac Manicotti
Pesto de spanac Manicotti ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 432 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,96 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ou, manicotti, sos de paste de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pesto De Spanac Manicotti, Pesto-Pui Manicotti, și Cititor: Manicotti cu Pesto caju Cheeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. Spray 13x9-inch (3-quart) vas de copt din sticlă cu spray de gătit antiaderent. Gatiti manicotti la coacerea dorita conform indicatiilor de pe pachet.
Scurgeți; clătiți cu apă rece pentru a se răci.
Între timp, într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, spanacul, brânza, pesto-ul și oul. Dacă doriți, adăugați sare și piper; se amestecă bine. Pentru o umplutură mai ușoară, puneți amestecul de carne de vită într-o pungă de plastic pentru congelator resigilabilă; pungă de etanșare.
Tăiați o gaură de aproximativ 1 inch în colțul inferior al sacului.
Umpleți fiecare manicotti prin stoarcerea amestecului de carne de vită în manicotti; așezați în vasul de copt pulverizat.
Se toarnă sosul de paste peste manicotti. Acoperiți cu folie.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când umplutura nu mai este roz în centru.