Pesto De Spanac Manicotti

Pesto De Spanac Manicotti
Pesto de spanac Manicotti ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 432 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,96 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ou, manicotti, sos de paste de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pesto De Spanac Manicotti, Pesto-Pui Manicotti, și Cititor: Manicotti cu Pesto caju Cheeze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F. Spray 13x9-inch (3-quart) vas de copt din sticlă cu spray de gătit antiaderent. Gatiti manicotti la coacerea dorita conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
ManicottiManicotti
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scurgeți; clătiți cu apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se scurge bine.
4
Între timp, într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, spanacul, brânza, pesto-ul și oul. Dacă doriți, adăugați sare și piper; se amestecă bine. Pentru o umplutură mai ușoară, puneți amestecul de carne de vită într-o pungă de plastic pentru congelator resigilabilă; pungă de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați o gaură de aproximativ 1 inch în colțul inferior al sacului.
6
Umpleți fiecare manicotti prin stoarcerea amestecului de carne de vită în manicotti; așezați în vasul de copt pulverizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Se toarnă sosul de paste peste manicotti. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
ManicottiManicotti
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când umplutura nu mai este roz în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista