Pesto De Spanac Manicotti

Pesto De Spanac Manicotti
Pesto de spanac Manicotti ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 432 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,96 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ou, manicotti, sos de paste de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pesto De Spanac Manicotti, Pesto-Pui Manicotti, și Cititor: Manicotti cu Pesto caju Cheeze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F. Spray 13x9-inch (3-quart) vas de copt din sticlă cu spray de gătit antiaderent. Gatiti manicotti la coacerea dorita conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
ManicottiManicotti
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scurgeți; clătiți cu apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Se scurge bine.
4
Între timp, într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, spanacul, brânza, pesto-ul și oul. Dacă doriți, adăugați sare și piper; se amestecă bine. Pentru o umplutură mai ușoară, puneți amestecul de carne de vită într-o pungă de plastic pentru congelator resigilabilă; pungă de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Tăiați o gaură de aproximativ 1 inch în colțul inferior al sacului.
6
Umpleți fiecare manicotti prin stoarcerea amestecului de carne de vită în manicotti; așezați în vasul de copt pulverizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Se toarnă sosul de paste peste manicotti. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
ManicottiManicotti
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când umplutura nu mai este roz în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista