Pesto De Rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Pesto de rucola. Această rețetă servește 4 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 263 calorii. Un amestec de frunze de rucola, parmezan, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pesto De Rucola: Pesto Di Rucola, Pesto De Rucola, și Pesto De Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați rucola, nucile și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt, aproximativ cinci impulsuri de 1 secundă, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați ulei prin tubul de alimentare într-un flux lent și constant. Păstrați robotul de bucătărie în funcțiune până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați parmezanul și sucul de lămâie și pulsați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper după gust. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână sau într-o pungă de plastic resigilabilă la congelator până la șase luni.