Pesto De Rucola

Pesto De Rucola
Pesto de rucola este un fără gluten și primar condiment. Această rețetă face 4 porții cu 271 calorii, 3G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână parmezan, pătrunjel ferm cu frunze plate, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Încercați Pesto De Rucola: Pesto Di Rucola, Pesto De Rucola, și Pesto De Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați rucola, pătrunjelul, uleiul de măsline, usturoiul, parmezanul, apa, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un robot de bucătărie până se omogenizează. La frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RucolaRucola
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista