Pesto De Roșii
Pesto de roșii necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 91 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită roșii, sare de mare, usturoi și parmezan. Funcționează bine ca condiment. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este destul de bun. Paste con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale), Paste con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale), și Pesto De Roșii Uscate La Soare De 5 Minute (Pesto Rosso) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați roșiile, usturoiul, busuiocul, uleiul de măsline, oțetul și sarea și piperul, după gust, într-un blender și piureul până se omogenizează.
Adăugați brânza și amestecați scurt doar pentru a amesteca.
Transferați într-un castron și reglați condimentul.;