Pesto de pui A La Lisa

Pesto de pui A La Lisa
Pesto de pui a La Lisa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă face 6 porții cu 675 calorii, 41G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână parmezan, roșii uscate la soare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Încercați Pesto de pui A La Lisa, Lisa ' s Texas pui Taco noapte, și Lisa e mai tare Lasagna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați roșiile uscate la soare în bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2
Gatiti puiul in ulei cu usturoi intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă amidonul de porumb în câteva linguri de bulion de pui. Se amestecă bulionul de pui rămas, roșiile uscate la soare, pesto, nuci de pin și busuioc în tigaie cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă amestecul de amidon de porumb în sos și se gătește până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Adăugați feta cu câteva minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
6
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scurgere.
8
Serviți sosul peste paste și presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista