Pesto de pui A La Lisa
Pesto de pui a La Lisa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă face 6 porții cu 675 calorii, 41G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână parmezan, roșii uscate la soare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Încercați Pesto de pui A La Lisa, Lisa ' s Texas pui Taco noapte, și Lisa e mai tare Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați roșiile uscate la soare în bulion de pui.
Gatiti puiul in ulei cu usturoi intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este gata.
Se amestecă amidonul de porumb în câteva linguri de bulion de pui. Se amestecă bulionul de pui rămas, roșiile uscate la soare, pesto, nuci de pin și busuioc în tigaie cu puiul.
Se amestecă amestecul de amidon de porumb în sos și se gătește până se îngroașă.
Adăugați feta cu câteva minute înainte de servire.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până la al dente.
Serviți sosul peste paste și presărați parmezan.