Pesto De Măsline Zdrobit Cartofi

Olive Pesto zdrobit cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 492 calorii. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, frunze de busuioc, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cartofi zdrobiți și păstârnac cu ulei de măsline de usturoi, Cody la gratar coaste ochii cu ulei de măsline zdrobit cartofi și Swe, și Pesto și brânză de capră cartofi zdrobiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți pesto: usturoi pur și busuioc într-un robot de bucătărie.
Adăugați măsline și ulei și pulsați într-o pastă netedă și groasă. Se transformă într-un castron și se amestecă brânza.
Puneți cartofii într-o oală mare pe aragaz cu apă sărată generos pentru a acoperi. Aduceți aproape la fierbere și gătiți până când este ușor străpuns cu un cuțit, 15 până la 20 de minute.
Scurgere. Când este suficient de rece pentru a manipula, apăsați fiecare între mâini până la aproximativ 3/4 in. gros, dar încă într-o singură bucată.
Construiți un foc și lăsați să ardă bucăți de cenușă (a se vedea "the Firepit DIY", de mai jos).
Întindeți fiecare cartof cu 1 lingură cu vârf. pesto și apăsați pentru ao compacta.
Încălziți o tigaie din fontă, apoi adăugați cartofi. Pan-friptură până crocante dedesubt, 5 minute. Întoarceți partea pesto în jos și lăsați să se prăjească și să se rumenească. "Prăjirea pesto-ului adaugă umami cartofilor și o toastitate interesantă."Puneți un platou, cu pesto în sus și presărați pătrunjel.
Faceți înainte: cartofi și pesto, până la 2 zile, răciți și acoperiți.
"Puteți face orice în acest sens. Este un pic ca campingul în mijlocul zilei", spune bucătarul din Napa Valley, Michael Chiarello. Tot ce ai nevoie este cărămizi aranjate pentru a se potrivi sub grătarul de gătit și niște nisip.
Întindeți un strat dublu de folie grea pe pământ ("nu iarbă", avertizează Chiarello, deoarece poate arde). Faceți-l suficient de mare pentru a extinde un picior dincolo de grătarul dvs. de gătit în toate direcțiile. Construiți un dreptunghi de cărămidă cu 3 straturi înălțime, lăsând câteva cărămizi din stratul superior pe laturile opuse, pentru a încuraja fluxul de aer. (Pentru un standard de 21-in. grătar rotund Weber, dreptunghiul ar trebui să fie 2 cărămizi cu 3 cărămizi.) Umpleți cu aproximativ un centimetru de nisip.
Aprindeți focul: puneți mai multe foi de ziar în centru și poziționați aprinderea într-un tipi în jurul acestuia; înclinați aprinderea mai mare și apoi 5 până la 6 bușteni mici (de preferință stejar). Aprinde focul. "Tipi lasă fiecare bucată de flacără să urce peste 3 sau 4 bușteni", spune Chiarello, așa că focul începe rapid. Odată ce buștenii au prins, adăugați mai multe bușteni mai mari în perimetru.
Lăsați-i să ardă până la bucăți de cenușă cu flăcări mici (1 1/2 până la 2 ore). Deoarece există mai puțin fum și cărbune decât gătitul la foc aprins, Chiarello spune: "Îți face gustul mâncării mult mai curat, dă aromă nuanțată și este mai bun pentru vin."
Începeți să gătiți: păstrați un alt jurnal arzând în spatele gropii. Când sunt bucăți de cenușă, greblați-l în focul principal pentru a menține căldura.