Pesto De Grădină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Pesto de grădină. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 333 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de parmezan, nuci de pin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Rețete similare includ Pesto cu ierburi de grădină, Pesto Proaspăt De Grădină Cu Nuci De Macadamia, și Pizza Pesto cu roșii de grădină și busuioc.
Instrucțiuni
Coaceți nucile pecan și pinul într-o tigaie superficială la 350 timp de 12 până la 15 minute sau până când sunt prăjite, amestecând o dată.
Lăsați să se răcească 5 minute.
Procesați busuiocul, pătrunjelul, usturoiul și 1/3 cană de ulei de măsline într-un robot de bucătărie până se formează pastă grosieră.
Adăugați nuci și brânză și procesați până la amestecare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Cu procesorul în funcțiune, turnați restul de 1/3 cană de ulei prin jgheabul alimentar într-un flux lent și constant; procesați până la omogenizare. Acoperiți și răciți până la 5 zile sau înghețați până la 1 lună, dacă doriți.