Pesto De Coriandru-Pecan
Nevoie de o fără gluten și condiment primar? Pesto Cilantro-Pecan ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 1,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 341 calorii. Un amestec de frunze de coriandru, căței de usturoi, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon la grătar cu Pesto de coriandru-Pecan, Pesto Cu Coriandru Și Sos De Iaurt Cu Coriandru, și TILAPIA cu pesto de coriandru (TILAPIAn a la PLANCHA CON PESTO de CILANTRO) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați coriandru, usturoi și 2 linguri de ulei de măsline într-un robot de bucătărie până se formează o pastă aspră.
Adăugați nuci pecan, nuci de pin și brânză și procesați până la amestecare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Cu procesorul în funcțiune, turnați uleiul rămas prin jgheabul alimentar într-un flux lent și constant; procesați până la omogenizare. Acoperiți și răciți până la 5 zile sau înghețați până la 1 lună, dacă doriți.