Pesto De Coriandru

Pesto De Coriandru
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo condiment vegetarian? Pesto de coriandru ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. 454 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de coriandru, ulei de măsline extravirgin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați TILAPIA cu pesto de coriandru (TILAPIAn a la PLANCHA CON PESTO de CILANTRO), Pesto Cu Coriandru Și Sos De Iaurt Cu Coriandru, și Pesto De Coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mică la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați migdalele albite într-un singur strat. Se amestecă cu o lingură de lemn. Când migdalele sunt parfumate și încep să se rumenească, scoateți-le din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale AlbeMigdale Albe
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un robot de bucătărie, pulsați coriandrul, migdalele, ceapa, chile și sarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați încet uleiul: cu robotul de bucătărie pornit, adăugați încet uleiul de măsline într-un flux constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați mai mult ulei după cum este necesar pentru utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Orice nu folosiți, puteți îngheța. Tapetați o tavă pentru cuburi de gheață cu folie de plastic și completați spațiile individuale ale cubului cu pesto. Congelați și scoateți din tava de gheață, puneți-o într-o pungă congelatoare sigilată pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Cuburi De GheațăTava Pentru Cuburi De Gheață
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista