Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați pesto de ciuperci Crostini. Această rețetă face 36 de porții cu 136 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pâine de baghetă, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pesto Crostini, Pesto De Mazăre Crostini, și Pesto Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați ciupercile porcini într-un bol cu apă fierbinte; apăsați pentru a se scufunda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 15 minute. Scoateți ciupercile, având grijă să nu amestecați murdăria care s-ar fi putut scufunda pe fundul apei. Aruncați apa de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Combinați ciupercile porcini, ciupercile cu buton, nucile, usturoiul și pătrunjelul într-un robot de bucătărie și pulsați până la tocat grosier. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 1/2 cană de ulei, amestecând doar până când ciupercile sunt tocate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Transferați amestecul de ciuperci într-un bol mediu. Se amestecă parmezanul. Condimentează pesto-ul cu sare și piper, după gust. Dacă nu utilizați pesto de ciuperci imediat, acoperiți bine cu folie de plastic pentru a preveni posibila decolorare a ciupercilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Aranjați feliile de pâine pe tigaie, tăiate cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Ungeți restul de 1/4 cană de ulei peste feliile de pâine. Gatiti pana la auriu pal si crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Alternativ, puteți prăji pâinea în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Aranjați feliile de pâine pe 2 foi mari de copt grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Ungeți restul de 1/4 cană de ulei peste feliile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Coaceți până la auriu pal și crocant, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Întindeți pesto-ul de ciuperci peste crostini. Aranjați crostini pe un platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.