Pesto de anghinare și nuci de pin

Pesto de anghinare și nuci de pin
Pesto de anghinare și nuci de pin este un fără gluten și primar condiment. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 240 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână parmezan, frunze de tarhon, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pesto - umplutură de anghinare cu roșii și nuci de pin, Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, și Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista