Pesto de alune, Ricotta și lămâie ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 9 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 149 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză ricotta cu lapte integral, cățel de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pesto De Toamnă Blitz (Pesto De Oregano-Alune), Ricottan și calzone de ciocolată-alune, și Bile de Ricotta acoperite cu alune cu struguri prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu procesorul în funcțiune, aruncați cățelul de usturoi în mașină și amestecați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
2
Adăugați alune, busuioc și 2 linguri ulei de măsline; procesați până când alunele și busuiocul sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Ulei De Măsline
Busuioc
3
Adăugați brânza ricotta, sucul de lămâie, coaja de lămâie și restul de 3 linguri de ulei de măsline; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Ulei De Măsline
4
Transferați amestecul într-un castron mic și amestecați brânza Pecorino Romano. Condimentează după gust cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.