Pesto Clasic
Pesto clasic ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 347 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână parmezan, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pesto clasic și cum se păstrează Pesto, Pesto clasic, și Pesto Clasic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 2 sau 3 căței de usturoi curățați și 1/4 cană de nuci de pin într-un robot de bucătărie sau blender și rotiți până se toacă grosier. Clătiți și scurgeți 4 căni de frunze proaspete de busuioc ușor ambalate; se usucă ușor.
Adăugați busuioc, 1 cană parmezan ras (aproximativ 4 oz.3/4 cană ulei de măsline extravirgin la amestec de usturoi; rotiți până se omogenizează (dacă utilizați blenderul, opriți-vă pentru a împinge busuiocul în lame, după cum este necesar).
Se adaugă sare și piper după gust.