Pesto Clasic

Pesto Clasic
Pesto clasic ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 347 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână parmezan, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pesto clasic și cum se păstrează Pesto, Pesto clasic, și Pesto Clasic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 2 sau 3 căței de usturoi curățați și 1/4 cană de nuci de pin într-un robot de bucătărie sau blender și rotiți până se toacă grosier. Clătiți și scurgeți 4 căni de frunze proaspete de busuioc ușor ambalate; se usucă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Nuci De PinNuci De Pin
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați busuioc, 1 cană parmezan ras (aproximativ 4 oz.3/4 cană ulei de măsline extravirgin la amestec de usturoi; rotiți până se omogenizează (dacă utilizați blenderul, opriți-vă pentru a împinge busuiocul în lame, după cum este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Parmezan RasParmezan Ras
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista