Pesto-Bas dungat marinat cu roșii calde
Pesto-Bas dungat marinat cu roșii calde este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 15 porții. O porție conține 72 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Dacă aveți roșii de struguri, fulgi de piper, bas dungat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare includ Pesto-Bas dungat marinat cu roșii calde, Asiatice Marinat Cu Dungi Bas, și Bas Cu Dungi Cu Roșii, Porumb Și Busuioc.
Instrucțiuni
Într-un castron mic amestecați ingredientele de marinadă.
Așezați fileurile pe o tigaie de foi și lingurați marinata peste fileuri. Lăsați peștele să se marineze la temperatura camerei timp de aproximativ 20 de minute în timp ce preîncălziți grătarul.
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu (350 până la 232°) și preîncălziți tigaia pentru grătar.
Folosind o spatulă, transferați fileurile din tava de foi direct pe grătar și aruncați orice marinată rămasă pe tava de foi. Aranjați roșiile pe tigaia de grătar într-un singur strat și grătați peștele și roșiile la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când peștele este doar opac în centru și roșiile sunt calde și s-au prăbușit, aproximativ 6 minute, întorcând roșiile o dată sau de două ori. Nu întoarceți peștele.
Scoateți din grătar și serviți fileurile calde cu roșiile.