Pesto alla Genovese
Pesto alla Genovese este un fără gluten și primar condiment. Această rețetă servește 4. O porție conține 271 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, unt, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Linguine alla Genovese, Pesto Genovese Rețetă, și Fettucine Al Pesto Genovese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați căței de usturoi, frunze proaspete de busuioc, brânză romano sau parmezan proaspăt rasă, ulei de măsline extravirgin și unt sau margarină; învârtiți până se omogenizează, răzuind părțile recipientului, după cum este necesar.
Adăugați sare și piper după gust.