Pesto

Pesto
Pesto ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,46 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Pesto & Cranberry chiftele de curcan cu sos de iaurt Pesto scufundare, Paste con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale), și Cum se face Pesto luminat: A pentru pesto cremos de busuioc de Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați nucile, pignolisul și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Procesați timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
NuciNuci
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Adăugați frunzele de busuioc, sarea și piperul. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet uleiul de măsline în vas prin tubul de alimentare și procesați până când pesto-ul este curățat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați parmezanul și piureul timp de un minut. Folosiți imediat sau păstrați pesto-ul la frigider sau congelator cu o peliculă subțire de ulei de măsline deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ParmezanParmezan
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5
Note: aerul este inamicul pesto. Pentru îngheț, împachetați-l în recipiente cu o peliculă de ulei sau folie de plastic direct deasupra cu aerul presat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Pentru a curăța busuiocul, îndepărtați frunzele, rotiți-le într-un bol cu apă, apoi rotiți-le foarte uscate într-un filator de salată. Păstrați-le într-o pungă de plastic închisă cu un prosop de hârtie ușor umed. Atâta timp cât frunzele sunt uscate, acestea vor rămâne verzi câteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista