Pesmet cu slănină și arpagic

Pesmet cu slănină și arpagic
Bacon și pesmet arpagic este un lactate gratuit farfurie. Această rețetă servește 8. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 42 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, baghetă sfâșiată, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Paste cu două mazăre cu pesmet de slănină, Saut verts de haricoti inox cu pesmet de Bacon, și Spaghete acoperite cu slănină crocantă și pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu pana cand este crocanta si scoateti-o din tigaie folosind o lingura cu fante. Crumble. Bagheta sfâșiată de puls într-un procesor de bucătărie pentru firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
2
Adăugați pesmetul în picături în tigaie; gătiți 2 minute sau până la prăjit, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc; amestecați slănina și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista