Pesche alla Nonna

Pesche alla Nonna
Nevoie de un garnitură fără lactate? Pesche alla Nonna ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 431 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zmeură, sare, zahăr extrafin și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 40%. Rețete similare sunt Le pesche di Prato, Pesche al vino rosso (piersici în vin roșu), și Biscotti de Nonna.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, fasolea de vanilie, sarea, sucul de lămâie și zahărul într-o cratiță mare. Se aduce la foc mic la foc moderat, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Cojiți piersicile cu un cojitor de legume și lăsați întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Adăugați piersicile în lichidul care fierbe, acoperiți și reglați căldura pentru a menține un foc mic. Puneți piersicile până când sunt abia fragede atunci când sunt străpunse cu un cuțit, aproximativ 4 minute; vor continua să gătească pe măsură ce se răcesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Scoateți-le din lichidul de braconaj cu o lingură pliată; rezervați siropul. Când sunt reci, înjumătățiți piersicile și îndepărtați gropile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Se strecoară siropul, se lasă să se răcească bine, apoi se toarnă peste jumătățile de piersică. Acoperiți și răciți piersicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
6
Puneți zmeura într-un blender cu 1/2 cană de sirop din piersicile răcite. Se amestecă până se omogenizează, apoi se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine pentru a îndepărta semințele. Subțiați sosul de zmeură, dacă este necesar, cu puțin mai mult sirop. Gustați și adăugați puțin zahăr superfin dacă sosul are nevoie de îndulcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Pentru a servi, tăiați fiecare jumătate de piersică în 3 felii. Faceți o piscină cu sos de zmeură pe 6 farfurii de desert. Puneți o lingură de înghețată în centru. Înconjurați cu feliile de piersici. Zdrobiți o prăjitură amaretti deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista