Pescabrat
Pescabrat este un fel principal fără lactate și pescatarian . Pentru 3,53 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 401 de calorii . Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați scoici de mare, albușuri de ou, ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute . Cu un scor de 60% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum .
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 400 de grade F.
Prăjiți somonul pe o foaie de copt până când este fiert, aproximativ 10 minute.
Se lasa sa se raceasca, apoi se despart cu o furculita.
Combinați scoicile, tarhonul, muștarul, sarea și albușurile într-un robot de bucătărie și amestecați până la omogenizare.
Amestecați amestecul de scoici cu somonul răcit.
Împărțiți amestecul de pește în 6 porții egale, aproximativ 1/3 cană fiecare. Desfășurați o bucată de folie de plastic cu lungimea de 10 până la 12 inci și puneți 1 porție din amestec în centru. Folosiți folie de plastic pentru a face o carcasă, îndoind folia de plastic peste ea și rulând amestecul într-o formă de cârnați.
Răsuciți capetele până când pachetul este strâns, apoi faceți noduri sau folosiți fermoar mici pentru a fixa ambele capete. Repetați cu amestecul rămas.
Aduceți 4 inci apă la fiert într-o oală mare. Preîncălziți un grătar la foc mare.
Puneți cu grijă pescabrats în apă clocotită.
Lăsați apa să se întoarcă la fierbere, apoi fierbeți timp de 10 minute. Scoateți cârnații cu grijă și lăsați să se răcească complet înainte de a le desface. Îmi place să le pun la congelator timp de 30 până la 40 de minute înainte de a le găti la grătar, dar atâta timp cât sunt reci, poți să le faci pe grătar. Brats sunt comestibile în acest moment, dar grătarul va adăuga câteva arome arzătoare.
Ungeți grătarul cu ulei. Prăjiți cârnații doar până când capătă urme de grătar și sunt calde, 5 până la 6 minute.
Serviți pe chiflele de cartofi cu oțet de malț, muștar sau maioneză. Nu ketchup. Asta e singura regula.