Peruvian Sudado De Pescado (Tocană De Pește Peruvian)
Peruvian Sudado De Pescado (tocană de pește Peruvian) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 362 calorii, 51G de proteine, și 9g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 8.44 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați pasta aji amarillo, stocul de pește, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sudado De Pescado (tocană de pește în stil columbian), Sudado De Pescado al Coco (tocană de pește cu nucă de cocos), și Ceviche De Pește Peruvian.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.