Persimoni înveliți cu Bresaola cu rucola
Rețeta de caqui înveliți cu Bresaola cu rucola este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 1 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Epicurious are 13 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de rucola, caqui fuyu, bresaola și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată De Rucola Și Bresaola, Bresaola cu rucola, fenicul și brânză Manchego, și Salată De Rucola Cu Persimmons Și Semințe De Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați primele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Așezați 2 felii de bresaola una lângă alta pe lungime și ușor suprapuse pe suprafața de lucru.
Așezați 1 pană de curmal și 4 frunze de rucola peste 1 capăt scurt al bresaolei, permițând fructelor și rucolei să se extindă pe laturile scurte ale bresaolei.
Rulați, cu fructe și rucola vizibile la capete. Repetați cu restul de bresaola, fructe și rucola. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider.