Persimoni înveliți cu Bresaola cu rucola

Persimoni înveliți cu Bresaola cu rucola
Rețeta de caqui înveliți cu Bresaola cu rucola este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 1 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Epicurious are 13 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de rucola, caqui fuyu, bresaola și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată De Rucola Și Bresaola, Bresaola cu rucola, fenicul și brânză Manchego, și Salată De Rucola Cu Persimmons Și Semințe De Rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați primele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați 2 felii de bresaola una lângă alta pe lungime și ușor suprapuse pe suprafața de lucru.
3
Așezați 1 pană de curmal și 4 frunze de rucola peste 1 capăt scurt al bresaolei, permițând fructelor și rucolei să se extindă pe laturile scurte ale bresaolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
CurmaleCurmale
FructeFructe
4
Rulați, cu fructe și rucola vizibile la capete. Repetați cu restul de bresaola, fructe și rucola. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
FructeFructe
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista