Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pernil Asado. Această rețetă servește 8 și costă 1,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 581 calorii. Dacă aveți la îndemână frunze de banană, suc de portocale, umăr de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați P. R. Pernil, Picior De Porc Prăjit Cubanez: Pernil, și Carne De Porc Prăjită Cu Usturoi (Pernil) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sarea, oregano și piperul într-un castron mic.Clătiți carnea de porc cu apă rece și uscați-o cu prosoape de hârtie. Faceți 3 până la 4 incizii orizontale prin grăsime, tăind până când loviți carnea. Frecați carnea de porc peste tot cu amestecul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați într-o pungă mare de plastic resigilabilă, adăugați marinada și întoarceți carnea de porc în strat. Sigilați punga și dați-o la frigider, rotind ocazional, timp de 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Tăiați frunza de banană pe jumătate orizontal și suprapuneți cele două bucăți de frunză, astfel încât să formeze aproximativ un dreptunghi de aproximativ 2 picioare lungime și 1 picior lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Banane
5
Scoateți carnea de porc din marinată și așezați-o pe frunzele de banană, astfel încât capetele scurte și lungi ale cărnii de porc și frunzele să se potrivească. Îndoiți părțile stângi și drepte ale frunzelor și înfășurați carnea de porc ca un burrito pentru a încadra complet carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Banane
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați cusătura de porc învelită cu fața în jos într-un cuptor olandez sau într-o altă oală mare, cu fundul greu, cu un capac etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Adăugați apa, acoperiți și coaceți până când carnea este fragedă cu furculița, aproximativ 2 până la 3 ore.Desfaceți carnea de porc, așezați-o într-un castron și, folosind două furculițe, tăiați-o în bucăți de mușcătură. Dacă carnea este uscată, adăugați sucuri de tigaie după cum este necesar și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se servește cu orez și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper