Pernil Asado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pernil Asado. Această rețetă servește 8 și costă 1,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 581 calorii. Dacă aveți la îndemână frunze de banană, suc de portocale, umăr de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați P. R. Pernil, Picior De Porc Prăjit Cubanez: Pernil, și Carne De Porc Prăjită Cu Usturoi (Pernil) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sarea, oregano și piperul într-un castron mic.Clătiți carnea de porc cu apă rece și uscați-o cu prosoape de hârtie. Faceți 3 până la 4 incizii orizontale prin grăsime, tăind până când loviți carnea. Frecați carnea de porc peste tot cu amestecul de sare.
Așezați într-o pungă mare de plastic resigilabilă, adăugați marinada și întoarceți carnea de porc în strat. Sigilați punga și dați-o la frigider, rotind ocazional, timp de 12 până la 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Tăiați frunza de banană pe jumătate orizontal și suprapuneți cele două bucăți de frunză, astfel încât să formeze aproximativ un dreptunghi de aproximativ 2 picioare lungime și 1 picior lățime.
Scoateți carnea de porc din marinată și așezați-o pe frunzele de banană, astfel încât capetele scurte și lungi ale cărnii de porc și frunzele să se potrivească. Îndoiți părțile stângi și drepte ale frunzelor și înfășurați carnea de porc ca un burrito pentru a încadra complet carnea.
Așezați cusătura de porc învelită cu fața în jos într-un cuptor olandez sau într-o altă oală mare, cu fundul greu, cu un capac etanș.
Adăugați apa, acoperiți și coaceți până când carnea este fragedă cu furculița, aproximativ 2 până la 3 ore.Desfaceți carnea de porc, așezați-o într-un castron și, folosind două furculițe, tăiați-o în bucăți de mușcătură. Dacă carnea este uscată, adăugați sucuri de tigaie după cum este necesar și amestecați pentru a combina.
Se servește cu orez și fasole.