Pernil Asado

Pernil Asado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pernil Asado. Această rețetă servește 8 și costă 1,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 581 calorii. Dacă aveți la îndemână frunze de banană, suc de portocale, umăr de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați P. R. Pernil, Picior De Porc Prăjit Cubanez: Pernil, și Carne De Porc Prăjită Cu Usturoi (Pernil) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sarea, oregano și piperul într-un castron mic.Clătiți carnea de porc cu apă rece și uscați-o cu prosoape de hârtie. Faceți 3 până la 4 incizii orizontale prin grăsime, tăind până când loviți carnea. Frecați carnea de porc peste tot cu amestecul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați într-o pungă mare de plastic resigilabilă, adăugați marinada și întoarceți carnea de porc în strat. Sigilați punga și dați-o la frigider, rotind ocazional, timp de 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Tăiați frunza de banană pe jumătate orizontal și suprapuneți cele două bucăți de frunză, astfel încât să formeze aproximativ un dreptunghi de aproximativ 2 picioare lungime și 1 picior lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
5
Scoateți carnea de porc din marinată și așezați-o pe frunzele de banană, astfel încât capetele scurte și lungi ale cărnii de porc și frunzele să se potrivească. Îndoiți părțile stângi și drepte ale frunzelor și înfășurați carnea de porc ca un burrito pentru a încadra complet carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Așezați cusătura de porc învelită cu fața în jos într-un cuptor olandez sau într-o altă oală mare, cu fundul greu, cu un capac etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Adăugați apa, acoperiți și coaceți până când carnea este fragedă cu furculița, aproximativ 2 până la 3 ore.Desfaceți carnea de porc, așezați-o într-un castron și, folosind două furculițe, tăiați-o în bucăți de mușcătură. Dacă carnea este uscată, adăugați sucuri de tigaie după cum este necesar și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se servește cu orez și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista