Perne De Marshmallow Cu Ciocolată Fără Gluten
Pernele de Marshmallow cu ciocolată fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 20 de cenți pe porție. Un amestec de marshmallows, ou, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Perne De Ciocolată-Marshmallow, Plăcinte Whoopie cu ciocolată fără Gluten și cremă de Marshmallow Cookb, și Puf De Marshmallow Fără Gluten (Opțiune Fără Porumb) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, amestecați 1/2 cană de unt și oul până se omogenizează. Se amestecă amestecul de biscuiți până se formează aluat moale. Se amestecă nucile pecan. Pe foile de cookie-uri unsuroase, aruncați aluatul cu linguri rotunjite la aproximativ 3 inci distanță.
Scoateți din cuptor; apăsați imediat marshmallow pe jumătate ușor, tăiat cu fața în jos, deasupra fiecărui cookie.
Coaceți cu 1 până la 2 minute mai mult sau doar până când marshmallows încep să se înmoaie. Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-un castron mediu cu microunde, chipsurile de ciocolată cu microunde neacoperite la mare aproximativ 1 minut, amestecând până se omogenizează.
Adăugați frișcă, 1 linguriță de unt și vanilia; se amestecă bine. Se amestecă zahărul pudră până se omogenizează.
Întindeți glazura peste fiecare prăjitură răcită, acoperind marshmallow.
Lăsați să stea până când glazura este setată.