Pere și prune uscate în vin fiert (bine, fel)

Pere și prune uscate în vin fiert (bine, fel)
Rețeta pere și prune uscate în vin fiert (bine, un fel de) pot fi făcute în aproximativ 35 de minute. O porție conține 387 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă $2.98 pe portie. Un amestec de păstăi de vanilie, vin plin de corp, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}, Suc de migdale prăjite căzute, cu pere și prune uscate, și Pere și mere fierte.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare pere în jumătate pe lungime și îndepărtați miezurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Presărați zahărul peste baza unei tigaie mari, de preferință antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați untul și încălziți până când zahărul s-a dizolvat în untul topit. Adăugați rapid perele și caramelizați până când sunt moi, dar încă ferme și menținându-și forma. Acest lucru va dura aproximativ 10 minute și ar trebui să le aruncați ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați prunele și prăjiți încă un minut. Acum turnați vinul, dar aveți grijă, deoarece va scuipa, așa că țineți tigaia departe de dvs., apoi puneți-o înapoi la foc mai mic. Împărțiți păstaia de vanilie în jumătate pe lungime folosind vârful unui cuțit ascuțit. Răsturnați semințele în tigaie, de asemenea, cu cuțitul, apoi aruncați în păstăi și lăsați totul să se infuzeze timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prune UscatePrune Uscate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Ridicați perele și prunele și puneți-le deoparte, apoi reduceți vinul până când este bun, lipicios și gros, timp de aproximativ 8-10 minute. Asta e într-adevăr. Doar introduceți fructele înapoi și serviți fierbinte sau rece cu coaja de lămâie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prune UscatePrune Uscate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista