Pere și nuc Tarte Tatin

Pere și nuc Tarte Tatin
Tarte cu pere și nuci Tatin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Pentru $12.03 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 273g de grăsime, și un total de 4487 calorii. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați unt, foi de foietaj, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pear Tarte Tatin, Pear Tarte Tatin, și Pear Tarte Tatin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. amestecați scorțișoara și 2 linguri de zahăr într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați jumătățile de pere într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați sucul de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4
Adăugați zahărul de scorțișoară și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată. Inversați o tigaie grea de 10 inci, sigură pentru cuptor, peste foaia de patiserie. Folosind tigaia ca șablon, tăiați excesul de patiserie pentru a face un cerc dur. Înțepați bine cercul de patiserie cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați cercul de patiserie pe o farfurie și dați-l la frigider.
7
Încălziți tigaia grea de 10 inci, sigură pentru cuptor, la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se toarnă apa în centrul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se toarnă zahărul rămas peste apă. Gatiti timp de 7 minute sau pana cand zaharul are o culoare chihlimbar intens. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Adăugați sarea și untul. Înclinați cu grijă tigaia, astfel încât amestecul de zahăr și untul să se învârtă împreună până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Lăsați amestecul să se răcească timp de 2 minute.
13
Presărați nucile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scurgeți jumătățile de pere. Aranjați 11 jumătăți de pere în jurul marginii interioare a tigaiei, tăiate în sus, suprapunându-se ușor, cu vârfurile îndreptate spre centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Așezați restul de pere pe jumătate, cu partea tăiată în sus, în golul din centrul tigaiei, tundând pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Gatiti perele la foc mediu timp de 10 minute sau pana se inmoaie. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
17
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Așezați cercul de patiserie peste jumătățile de pere, apăsând ușor în jos și introducând marginea în jurul interiorului tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Coaceți timp de 40 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
Lăsați tarte tatin să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 5 minute. Răsturnați cu grijă tarte tatin pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
21
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții1
Scor De Sănătate59
Revista