Pere și nuc Tarte Tatin
Tarte cu pere și nuci Tatin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Pentru $12.03 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 273g de grăsime, și un total de 4487 calorii. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați unt, foi de foietaj, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pear Tarte Tatin, Pear Tarte Tatin, și Pear Tarte Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. amestecați scorțișoara și 2 linguri de zahăr într-un castron mic.
Așezați jumătățile de pere într-un castron mare.
Adăugați sucul de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați zahărul de scorțișoară și aruncați pentru a acoperi.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată. Inversați o tigaie grea de 10 inci, sigură pentru cuptor, peste foaia de patiserie. Folosind tigaia ca șablon, tăiați excesul de patiserie pentru a face un cerc dur. Înțepați bine cercul de patiserie cu o furculiță.
Așezați cercul de patiserie pe o farfurie și dați-l la frigider.
Încălziți tigaia grea de 10 inci, sigură pentru cuptor, la foc mediu-mare.
Se toarnă apa în centrul tigaiei.
Se toarnă zahărul rămas peste apă. Gatiti timp de 7 minute sau pana cand zaharul are o culoare chihlimbar intens. Nu amestecați.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați sarea și untul. Înclinați cu grijă tigaia, astfel încât amestecul de zahăr și untul să se învârtă împreună până se omogenizează bine.
Lăsați amestecul să se răcească timp de 2 minute.
Presărați nucile în tigaie.
Scurgeți jumătățile de pere. Aranjați 11 jumătăți de pere în jurul marginii interioare a tigaiei, tăiate în sus, suprapunându-se ușor, cu vârfurile îndreptate spre centru.
Așezați restul de pere pe jumătate, cu partea tăiată în sus, în golul din centrul tigaiei, tundând pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Gatiti perele la foc mediu timp de 10 minute sau pana se inmoaie. Nu amestecați.
Scoateți tigaia de pe foc.
Așezați cercul de patiserie peste jumătățile de pere, apăsând ușor în jos și introducând marginea în jurul interiorului tigaiei.
Coaceți timp de 40 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Lăsați tarte tatin să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 5 minute. Răsturnați cu grijă tarte tatin pe o farfurie de servire.