Pere și migdale maro Betty

Pere și migdale maro Betty
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? Betty maro cu pere și migdale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. O porție conține 44 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica rece bici biciuit topping, ferm zahăr brun, pere în suc, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pere, migdale și uscate-Cherry Brown Betty, Mere, pere și gutui maro Betty, și Tort de migdale de pere cu scorțișoară unt de zahăr brun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Scurgeți perele, rezervând 1/2 cană din sucul de pere. Puneți sucul rezervat deoparte pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PereSuc De Pere
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Întindeți jumătate din feliile de pere într-un vas de copt pătrat de 9 inci ușor uns; presărați cu jumătate din firimiturile de fursecuri. Repetați straturile cu perele rămase și firimiturile de prăjituri rămase; presărați uniform cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Combinați 1/2 cană de suc de pere rezervat și zahărul; stropiți peste ingrediente în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PereSuc De Pere
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți 25 până la 30 min. sau până la cald și Bulbuc. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se servește cald acoperit cu toppingul biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista