Pere și migdale maro Betty
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? Betty maro cu pere și migdale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. O porție conține 44 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica rece bici biciuit topping, ferm zahăr brun, pere în suc, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pere, migdale și uscate-Cherry Brown Betty, Mere, pere și gutui maro Betty, și Tort de migdale de pere cu scorțișoară unt de zahăr brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Scurgeți perele, rezervând 1/2 cană din sucul de pere. Puneți sucul rezervat deoparte pentru utilizare ulterioară.
Întindeți jumătate din feliile de pere într-un vas de copt pătrat de 9 inci ușor uns; presărați cu jumătate din firimiturile de fursecuri. Repetați straturile cu perele rămase și firimiturile de prăjituri rămase; presărați uniform cu migdale.
Combinați 1/2 cană de suc de pere rezervat și zahărul; stropiți peste ingrediente în vasul de copt.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până la cald și Bulbuc. Se răcește ușor.
Se servește cald acoperit cu toppingul biciuit.