Pere și cireșe crocante cu sos de cremă de migdale
Pere și cireșe crocante cu sos de cremă de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 307 calorii. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, pere, cireșe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pear și uscate-Cherry Custard Crisp, Tarta Cu Pere Și Migdale Cu Cremă Condimentată, și Cinci ingrediente cu conținut scăzut de grăsimi pear-cherry Crisp.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mic, amestecați ovăzul, zahărul brun, 3 linguri de făină și untul până se sfărâmă. Se amestecă cireșele uscate; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
În vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri), amestecați ingredientele crocante de fructe rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
3
Presărați amestecul de ovăz peste umplutură; apăsați ușor.
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când toppingul este maro auriu și amestecul este bulbuc. Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele sosului.