Pere și afine Braconat în vin este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 155 calorii. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, afine, suc de struguri albi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Pere Braconate În Vin, Pere Braconate Cu Vin Roșu, și Pere Braconate Cu Vin Roșu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Curățați, miezuiți și înjumătățiți perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
2
Așezați partea tăiată în sus într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt; se presara cu afine. Într-o cratiță mică, combinați vinul, zahărul, sucul de afine, untul și coaja de lămâie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva zaharul; lingura peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Pere Bartlett Sau D'Anjou
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Jumătăți De Pere în Sirop
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Se acoperă și se coace la 375 de minute pentru 30-35 de minute sau până când perele sunt fragede, ungand ocazional.