Pere în sos de ciocolată

Pere în sos de ciocolată
Perele în sos de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 137 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, suc de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pere cu sos de ciocolată, Pere în sos de ciocolată, și Pere de ciocolată în sos de Caramel.

Instrucțiuni

1
Lăsați tulpinile pe pere decojite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Se presară cu suc de lămâie pentru a preveni rumenirea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3
Într-o cratiță suficient de mare pentru a găzdui 4 pere în picioare, combinați apa și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Se pune la foc mediu și se fierbe până se dizolvă zahărul. Se amestecă vanilia,apoi se pun perele. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Se lasă să se răcească în lichid, apoi se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
5
În partea de sus a unui cazan dublu, combinați ciocolata, smântâna și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
6
Se încălzește, amestecând, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
7
Se ia de pe foc și se amestecă lichiorul de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
8
Așezați perele pe vasul de servire, turnați sos de ciocolată peste pere și garnisiți cu cireșe maraschino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky, Cum Ar Fi Angel's EnvyWhisky, Cum Ar Fi Angel's Envy
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista