Pere în sos de ciocolată
Perele în sos de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 137 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, suc de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pere cu sos de ciocolată, Pere în sos de ciocolată, și Pere de ciocolată în sos de Caramel.
Instrucțiuni
Lăsați tulpinile pe pere decojite.
Se presară cu suc de lămâie pentru a preveni rumenirea. Pune deoparte.
Într-o cratiță suficient de mare pentru a găzdui 4 pere în picioare, combinați apa și zahărul.
Se pune la foc mediu și se fierbe până se dizolvă zahărul. Se amestecă vanilia,apoi se pun perele. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Se lasă să se răcească în lichid, apoi se scurge.
În partea de sus a unui cazan dublu, combinați ciocolata, smântâna și untul.
Se încălzește, amestecând, până când ciocolata este topită și netedă.
Se ia de pe foc și se amestecă lichiorul de cafea.
Așezați perele pe vasul de servire, turnați sos de ciocolată peste pere și garnisiți cu cireșe maraschino.