Pere Umplute Cu Unt De Migdale

Pere Umplute Cu Unt De Migdale
Perele umplute cu unt de migdale necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 2,38 USD pe porție. O porție conține 345 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Un amestec de vin alb, suc de pere, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pere Umplute Cu Migdale, Șampanie de migdale pere Pocate cu frișcă de migdale, și Curmale Umplute Cu Unt De Migdale.

Instrucțiuni

1
Combinați migdalele și sarea într-un robot de bucătărie. Acoperiți și procesați până când migdalele sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Adăugați ulei; acoperiți și procesați până se amestecă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Într-o cratiță mare, combinați sucul de pere, 1 cană de vin, zahărul brun și fasolea de vanilie. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Suc De PereSuc De Pere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Scoateți de pe foc; îndepărtați fasolea de vanilie. Cu un cuțit ascuțit, răzuiți fasolea pentru a îndepărta semințele; se amestecă în sos. Aruncați fasolea. Reveniți la fierbere; gătiți, neacoperit, la foc mediu timp de 50-55 de minute sau până când amestecul acoperă spatele unei linguri metalice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de euro. Felie 1 în. de pe partea de sus a fiecărei pere și se lasă deoparte. Pere de miez, lăsând fundul intact. Umpleți cu amestec de migdale rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Așezați perele într-o tigaie de prăjire superficială; înlocuiți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Adăugați vinul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Coaceți, neacoperit, 30-35 de minute sau până când perele sunt fragede, ungând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista