Pere Umplute Cu Unt De Migdale
Perele umplute cu unt de migdale necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 2,38 USD pe porție. O porție conține 345 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Un amestec de vin alb, suc de pere, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pere Umplute Cu Migdale, Șampanie de migdale pere Pocate cu frișcă de migdale, și Curmale Umplute Cu Unt De Migdale.
Instrucțiuni
Combinați migdalele și sarea într-un robot de bucătărie. Acoperiți și procesați până când migdalele sunt tocate mărunt.
Adăugați ulei; acoperiți și procesați până se amestecă. Pune deoparte.
Într-o cratiță mare, combinați sucul de pere, 1 cană de vin, zahărul brun și fasolea de vanilie. Aduceți la fierbere.
Scoateți de pe foc; îndepărtați fasolea de vanilie. Cu un cuțit ascuțit, răzuiți fasolea pentru a îndepărta semințele; se amestecă în sos. Aruncați fasolea. Reveniți la fierbere; gătiți, neacoperit, la foc mediu timp de 50-55 de minute sau până când amestecul acoperă spatele unei linguri metalice.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de euro. Felie 1 în. de pe partea de sus a fiecărei pere și se lasă deoparte. Pere de miez, lăsând fundul intact. Umpleți cu amestec de migdale rezervat.
Așezați perele într-o tigaie de prăjire superficială; înlocuiți blaturile.
Coaceți, neacoperit, 30-35 de minute sau până când perele sunt fragede, ungând ocazional.