Pere poșate condimentate în sos de ciocolată
Perele poșate condimentate în sos de ciocolată sunt un fără gluten sos. Această rețetă servește 4 și costă 4,33 USD pe porție. O porție conține 1301 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ciocolată, ghimbir rădăcină, păstăi de vanilie și anason stelat. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 105 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pere pocate cu sos de Caramel condimentat, Pere pocate cu sos de ciocolată, și Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate.
Instrucțiuni
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține perele perfect, introduceți toate ingredientele, cu excepția perelor. Umpleți jumătate tigaia cu apă și aduceți la fierbere. Fierbeți timp de 10 minute pentru a infuza, picurați pere, acoperiți și braconați ușor timp de aproximativ 30 de minute până se înmoaie. Opriți focul și lăsați-l deoparte. Perele pot fi braconate cu până la 2 zile înainte și păstrate în siropul de braconaj din frigider.
Pentru a face sosul de ciocolată, răsturnați ciocolata într-un castron rezistent la căldură. Aduceți smântâna, laptele și scorțișoara la fiert și turnați peste ciocolată. Se amestecă până se topește ciocolata. Pentru a servi, scurgeți perele și, ținându-le de tulpină, înmuiați-le în sosul de ciocolată pentru a le acoperi complet.
Serviți fiecare pere cu o lingură generoasă de înghețată de vanilie.