Pere poșate condimentate în sos de ciocolată

Pere poșate condimentate în sos de ciocolată
Perele poșate condimentate în sos de ciocolată sunt un fără gluten sos. Această rețetă servește 4 și costă 4,33 USD pe porție. O porție conține 1301 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ciocolată, ghimbir rădăcină, păstăi de vanilie și anason stelat. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 105 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pere pocate cu sos de Caramel condimentat, Pere pocate cu sos de ciocolată, și Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține perele perfect, introduceți toate ingredientele, cu excepția perelor. Umpleți jumătate tigaia cu apă și aduceți la fierbere. Fierbeți timp de 10 minute pentru a infuza, picurați pere, acoperiți și braconați ușor timp de aproximativ 30 de minute până se înmoaie. Opriți focul și lăsați-l deoparte. Perele pot fi braconate cu până la 2 zile înainte și păstrate în siropul de braconaj din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Pentru a face sosul de ciocolată, răsturnați ciocolata într-un castron rezistent la căldură. Aduceți smântâna, laptele și scorțișoara la fiert și turnați peste ciocolată. Se amestecă până se topește ciocolata. Pentru a servi, scurgeți perele și, ținându-le de tulpină, înmuiați-le în sosul de ciocolată pentru a le acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Serviți fiecare pere cu o lingură generoasă de înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista