Pere pocate în vin roșu condimentat
Rețeta de pere Poșate în vin roșu condimentat poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 356 calorii. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de păstăi de vanilie, băț de scorțișoară, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 163 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 22%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pere Braconate Cu Vin Roșu, Pere Braconate Cu Vin Roșu, și Pere Braconate Cu Vin Roșu De Rozmarin.
Instrucțiuni
Înjumătățiți păstaia de vanilie pe lungime, răzuiți semințele negre și puneți-o într-o cratiță mare cu vinul, zahărul, scorțișoara și cimbru.
Tăiați fiecare bucată de păstăi în trei fâșii lungi subțiri, adăugați în tigaie, apoi coborâți în pere.
Braconați perele, acoperite, timp de 20-30 de minute, asigurându-vă că sunt acoperite în vin. Timpul de gătit va depinde foarte mult de maturitatea perelor tale, acestea ar trebui să fie fragede până la capăt atunci când sunt străpunse cu un băț de cocktail. Puteți face aceste până la 2 zile înainte și se răcește.
Luați perele din tigaie, apoi fierbeți lichidul pentru ao reduce la jumătate, astfel încât siropul său.
Serviți fiecare pere cu siropul răcit, o fâșie de vanilie, o bucată de scorțișoară și o crenguță mică de cimbru.