Pere Pocate cu rodie cu frișcă Mascarpone de portocale-ghimbir

Pere Pocate cu rodie cu frișcă Mascarpone de portocale-ghimbir
Perele Pocate de rodie cu frisca mascarpone de portocale-ghimbir este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 355 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână portocale, brânză mascarpone, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere braconate cu ghimbir și vin cu frișcă de dovleac, pere poșate de cidru cu frișcă de scorțișoară, și Pere braconate Chai cu frișcă de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați perele sferturi într-o cratiță de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați suc de rodie și zahăr granulat (dacă perele nu sunt complet scufundate, adăugați mai mult suc și zahăr).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Se încălzește până la fierbere. Acoperiți cu capacul ușor întredeschis. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute sau până când perele sunt moi când sunt străpunse cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Între timp, radeți coaja din portocale; pus deoparte. În castron mare, puneți brânza mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Tăiați portocalele în jumătate; strângeți sucul peste mascarpone în castron. Folosind mixerul electric de mână la viteză mică, bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați coaja de portocală rasă, frișcă, zahăr pudră și ghimbir; bate la viteză mică până se combină. Creșteți viteza la mediu; bateți până când încep să se formeze vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
7
Pe fiecare farfurie de desert, așezați 2 sferturi calde de pere. Lingura frisca deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista