Pere Pocate cu rodie cu frișcă Mascarpone de portocale-ghimbir
Perele Pocate de rodie cu frisca mascarpone de portocale-ghimbir este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 355 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână portocale, brânză mascarpone, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere braconate cu ghimbir și vin cu frișcă de dovleac, pere poșate de cidru cu frișcă de scorțișoară, și Pere braconate Chai cu frișcă de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați perele sferturi într-o cratiță de 2 litri.
Adăugați suc de rodie și zahăr granulat (dacă perele nu sunt complet scufundate, adăugați mai mult suc și zahăr).
Se încălzește până la fierbere. Acoperiți cu capacul ușor întredeschis. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute sau până când perele sunt moi când sunt străpunse cu furculița.
Între timp, radeți coaja din portocale; pus deoparte. În castron mare, puneți brânza mascarpone.
Tăiați portocalele în jumătate; strângeți sucul peste mascarpone în castron. Folosind mixerul electric de mână la viteză mică, bateți până se omogenizează bine.
Adăugați coaja de portocală rasă, frișcă, zahăr pudră și ghimbir; bate la viteză mică până se combină. Creșteți viteza la mediu; bateți până când încep să se formeze vârfuri moi.
Pe fiecare farfurie de desert, așezați 2 sferturi calde de pere. Lingura frisca deasupra.