Pere, migdale, și uscate-Cherry Brown Betty ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 651 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare de mare, nucșoară măcinată, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pere și migdale maro Betty, Galette de pere, cireșe uscate și migdale, și Apple, pere și Quince Brown Betty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați cireșele și rachiul într-un castron mic;lăsați să se înmoaie până când cireșele se înmoaie, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți (rezervați coniac pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Combinați bucățile de pâine și migdalele în procesor. Folosind ture on / off, amestecați până când amestecul seamănă cu firimituri foarte grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
5
Răspândiți amestecul de firimiteîn mod egal pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți până laamestecul de crumb este ușor auriu și crocant,aproximativ 16 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați amestecul de firimituri într-un castron mediu; aruncați cu unt topit.Pune deoparte. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
8
Se amestecă 1 1/2 cești de apă fierbinte și miere în2 cani de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
9
Combinați cireșele scurse, zahărul brun, sucul de lămâie, coaja de lămâie, scorțișoara, nucșoara, sarea de mare și prăjiturile într-un castron mare; se amestecă pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Scorțișoară
Sare De Mare
Nucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați cuburi de pere și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
11
Unt tigaie metalică de 9x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
12
Presărați 1/3 din amestecul de firimituri peste funddin tava de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Se întinde jumătate din cojiamestec peste amestecul de firimituri. Se acoperă CU1 / 3 de amestec de firimituri, apoi se amestecă coaja rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
14
Presărați amestecul rămas de firimit uniform peste.
15
Se toarnă amestecul de apă-miere peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Apă
16
Acoperiți bine tigaia cu folie și coaceți30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
17
Îndepărtați folia și coaceți descoperitpână când amestecul de firimituri este maro auriu deasupra,iar umplutura de pere clocotește gros la margini, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
18
Scoateți din cuptorși se răcește cel puțin 20 de minute. faceți înainte poatesă fie făcut cu 1 zi înainte. Se răcește complet, atunciacoperiți și răciți. Reîncălziți neacoperit în300 cuptor f de 15 până la 20 de minute.