Pere de vin roșu cu umplutură de Mascarpone

Pere de vin roșu cu umplutură de Mascarpone
Vin roșu fiert pere cu mascarpone de umplere ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 962 calorii, 7g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $ 3.79 pe portie. Un amestec de brânză mascarpone, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere prăjite cu umplutură de Mascarpone cu nuci de arțar, Pere Marsala cu brânză Mascarpone, și Pere de rodie-Braconat cu frisca mascarpone de portocale-ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Cojiți perele și lăsați tulpina intactă. Într-o cratiță mare, aduceți vin și o cantitate egală de apă rece la foc mic. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și adăugați la amestecul de vin și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați bețișoare de scorțișoară, frunze de dafin și zahăr, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați perele în lichid și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute sau până când sunt fragede. Se răcește pere în amestec de vin la temperatura camerei. Le puteți refrigera în lichidul de braconaj până când sunteți gata să le umpleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți tulpinile din pere și puneți tulpinile deoparte. Perele de miez cu un corer de mere, lăsând perele întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Apple CorerApple Corer
6
Bateți împreună brânza mascarpone, smântâna grea, ciupiți scorțișoara și zahărul pudră până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Transferați într-o pungă de patiserie sau, dacă nu aveți una, folosiți hârtie de ceară înfășurată strâns într-un con cu colțul tăiat. Umpleți țeava în pere și terminați punând tulpinile ușor în umplutura de mascarpone deasupra perelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
8
Aduceți sosul la foc mic și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Adăugați unt în sosul redus și amestecați până se combină. Lingurați generos peste pere. Se răcește la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista