Pere de vin roșu cu umplutură de Mascarpone
Vin roșu fiert pere cu mascarpone de umplere ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 962 calorii, 7g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $ 3.79 pe portie. Un amestec de brânză mascarpone, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere prăjite cu umplutură de Mascarpone cu nuci de arțar, Pere Marsala cu brânză Mascarpone, și Pere de rodie-Braconat cu frisca mascarpone de portocale-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Cojiți perele și lăsați tulpina intactă. Într-o cratiță mare, aduceți vin și o cantitate egală de apă rece la foc mic. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și adăugați la amestecul de vin și apă.
Adăugați bețișoare de scorțișoară, frunze de dafin și zahăr, după gust.
Adăugați perele în lichid și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute sau până când sunt fragede. Se răcește pere în amestec de vin la temperatura camerei. Le puteți refrigera în lichidul de braconaj până când sunteți gata să le umpleți.
Scoateți tulpinile din pere și puneți tulpinile deoparte. Perele de miez cu un corer de mere, lăsând perele întregi.
Bateți împreună brânza mascarpone, smântâna grea, ciupiți scorțișoara și zahărul pudră până se omogenizează.
Transferați într-o pungă de patiserie sau, dacă nu aveți una, folosiți hârtie de ceară înfășurată strâns într-un con cu colțul tăiat. Umpleți țeava în pere și terminați punând tulpinile ușor în umplutura de mascarpone deasupra perelor.
Aduceți sosul la foc mic și reduceți la jumătate.
Adăugați unt în sosul redus și amestecați până se combină. Lingurați generos peste pere. Se răcește la temperatura camerei înainte de servire.