Pere de vin roșu cu umplutură de Mascarpone

Pere de vin roșu cu umplutură de Mascarpone
Vin roșu fiert pere cu mascarpone de umplere ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 962 calorii, 7g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $ 3.79 pe portie. Un amestec de brânză mascarpone, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere prăjite cu umplutură de Mascarpone cu nuci de arțar, Pere Marsala cu brânză Mascarpone, și Pere de rodie-Braconat cu frisca mascarpone de portocale-ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Cojiți perele și lăsați tulpina intactă. Într-o cratiță mare, aduceți vin și o cantitate egală de apă rece la foc mic. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și adăugați la amestecul de vin și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați bețișoare de scorțișoară, frunze de dafin și zahăr, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Adăugați perele în lichid și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute sau până când sunt fragede. Se răcește pere în amestec de vin la temperatura camerei. Le puteți refrigera în lichidul de braconaj până când sunteți gata să le umpleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți tulpinile din pere și puneți tulpinile deoparte. Perele de miez cu un corer de mere, lăsând perele întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Apple CorerApple Corer
6
Bateți împreună brânza mascarpone, smântâna grea, ciupiți scorțișoara și zahărul pudră până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Transferați într-o pungă de patiserie sau, dacă nu aveți una, folosiți hârtie de ceară înfășurată strâns într-un con cu colțul tăiat. Umpleți țeava în pere și terminați punând tulpinile ușor în umplutura de mascarpone deasupra perelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
8
Aduceți sosul la foc mic și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Adăugați unt în sosul redus și amestecați până se combină. Lingurați generos peste pere. Se răcește la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista