Pere De Portocale

Pere De Portocale
Perele Pocate portocalii sunt o garnitură care servește 8. O porție conține 258 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pere De Portocale Franceze (Poire Avec Orange), Pere De Portocale Braconate, și Pere Braconate Condimentate Cu Portocale.

Instrucțiuni

1
Cu un corer de mere sau un cuțit ascuțit, îndepărtați cu grijă miezul de pe fundul perelor până la 1 in. de tulpină, lăsând perele întregi cu tulpină. Curățați perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Apple CorerApple Corer
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Într-un cuptor olandez, combinați sucul de portocale, apa, zahărul brun, untul și coaja de portocală. Aduceți la fierbere; adăugați pere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când perele sunt fragede, întorcându-se de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Scoateți perele și puneți-le deoparte. Fierbeți sucurile de gătit, neacoperite, timp de 5 minute sau până se îngroașă până la consistența siropului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
4
Pentru sosul de ciocolată, într-o cratiță mică grea la foc mic, încălziți ciocolata, smântâna și untul până se topește ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Puneți siropul de pere în feluri de mâncare pentru desert; puneți o pere în fiecare fel de mâncare și stropiți cu sos de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Garnisiți cu coajă de portocală, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista