Pere De Portocale
Perele Pocate portocalii sunt o garnitură care servește 8. O porție conține 258 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pere De Portocale Franceze (Poire Avec Orange), Pere De Portocale Braconate, și Pere Braconate Condimentate Cu Portocale.
Instrucțiuni
Cu un corer de mere sau un cuțit ascuțit, îndepărtați cu grijă miezul de pe fundul perelor până la 1 in. de tulpină, lăsând perele întregi cu tulpină. Curățați perele.
Într-un cuptor olandez, combinați sucul de portocale, apa, zahărul brun, untul și coaja de portocală. Aduceți la fierbere; adăugați pere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când perele sunt fragede, întorcându-se de mai multe ori.
Scoateți perele și puneți-le deoparte. Fierbeți sucurile de gătit, neacoperite, timp de 5 minute sau până se îngroașă până la consistența siropului.
Pentru sosul de ciocolată, într-o cratiță mică grea la foc mic, încălziți ciocolata, smântâna și untul până se topește ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Puneți siropul de pere în feluri de mâncare pentru desert; puneți o pere în fiecare fel de mâncare și stropiți cu sos de ciocolată.
Garnisiți cu coajă de portocală, dacă doriți.