Pere de ciocolată în sos de Caramel

Pere de ciocolată în sos de Caramel
Pere de ciocolată în sos de Caramel este un fără gluten sos. Această rețetă servește 2 și costă 2,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 703 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, nuci de macadamia, pere și suc de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de ciocolată fără făină, cu crustă de covrig, cu pere condimentate și sos de Caramel sărat, Pere prăjite cu sos de Caramel, și Pere cu sos de Caramel condimentat.

Instrucțiuni

1
Pere de bază de jos, lăsând tulpina intactă. Curățați perele. Dacă este necesar, tăiați 1/4 in. de jos la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
2
Așezați într-un vas mic de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Periați perele cu suc de lămâie și 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
4
Se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 25 minute sau până se înmoaie, ungand ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Într-o cratiță mică, combinați ciocolata, smântâna și untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se încălzește la foc mic până se omogenizează, amestecând ocazional.
8
Combinați toppingul de caramel și nucile de macadamia; lingura pe farfurii de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
9
Așezați perele în poziție verticală pe farfurii; puneți sosul de ciocolată peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista