Pere de ciocolată în sos de Caramel
Pere de ciocolată în sos de Caramel este un fără gluten sos. Această rețetă servește 2 și costă 2,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 703 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, nuci de macadamia, pere și suc de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de ciocolată fără făină, cu crustă de covrig, cu pere condimentate și sos de Caramel sărat, Pere prăjite cu sos de Caramel, și Pere cu sos de Caramel condimentat.
Instrucțiuni
Pere de bază de jos, lăsând tulpina intactă. Curățați perele. Dacă este necesar, tăiați 1/4 in. de jos la nivel.
Așezați într-un vas mic de copt.
Periați perele cu suc de lămâie și 1 lingură de unt.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 25 minute sau până se înmoaie, ungand ocazional.
Într-o cratiță mică, combinați ciocolata, smântâna și untul rămas.
Se încălzește la foc mic până se omogenizează, amestecând ocazional.
Combinați toppingul de caramel și nucile de macadamia; lingura pe farfurii de desert.
Așezați perele în poziție verticală pe farfurii; puneți sosul de ciocolată peste pere.